sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Love to swaddle up

Meidän nappisilmä on nyt 4kk ja risat. Jalat ja kädet heiluvat tuhatta ja sataa, huulten pärisyttäminen sekä muut uudet opitut jutut tekivät meidän öistä katkonaisia. Lähinnä ongelma oli siinä, kun lapsi havahtuu syvästä unesta, niin jalkojen sekä käsien välitön liikkeelle lähtö vaikeutti uudestaan unen päästä kiinni saamisen. Kaksi yötä jaksoin nukkua pienemmissä pätkissä, ennen kuin lähdin etsimään netistä joitakin apukeinoja tai edes vertaistukea.
Loppujen lopuksi ratkaisuksi tuli facebookin etusivulla jonkun kavereistani tykkäämä blogikirjoitus tästä kyseisestä tuotteesta. Hintakaan ei ollut maata kaatava, joten tilasin tuotteen. Postia odotellessani kiinnitin huomiota siihen, että nappisilmä saa tarpeeksi läheisyyttä ja rauhallisia tissittely-hetkiä. Nämä tuntuivatkin rauhoittavan nappisilmän yöt ja ehdinkin harmittelemaan hätäilyäni kapalopussin tilaamisen suhteen.

Love to swaddle-kapalopussi oli postilaatikossani tilaamisesta parin päivän päästä. Pesin kapalon saman tein ja pistin ulos kuivamaan, jotta saisin sen samana iltana käyttööni. Tyttö rauhottui pussiin välittömästi iltatoimien jälkeen ja nukahti pian. Uni oli rauhallista koko alkuillan, mikä on muutosta entiseen tunnin välein heräilyyn. Yö meni rauhallisesti ja nappisilmälle tuli tissittelyn jälkeen uni hyvin äkkiä. Normaalit 2 kertaa nappisilmä heräsi syömään mutta kokonaisuudessaan yö oli hyvin rauhallinen. Aamulla itsekin heräsi  levänneenä. Sama ihana rauhallisuuden teema on

jatkunut siitä asti. Kolmen yön kokemuksella voin todeta : ihana tuote ♡
Nappisilmä on tottunut olemaan kapalossa ja toukkapussissa, joten kapalopussissa nukkuminen ei ollut täysin vieras juttu. Paras juttu tässä on tuo käsien saaminen luonnolliseen asentoon ylöspäin ja tarvittaessa myös suuhun. Nappisilmä on kova hermostumaan , jos kädet yrittää perinteisessä kapalossa saada vartaloa vasten. Ei voi olla kuin tyytyväinen :)

  Hyvää yötä :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti